-->
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer








Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı canlı izle | CANLI FB maçı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Belçika'nın güçlü ekiplerinden Union Saint Gilloise ile kritik bir maça çıkacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, rakibi Union Saint Gilloise karşısında deplasmanda güzel bir skor elde edip, sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi avantajı eline almak istiyor. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri haberimizde.

UNİON SAİNT GİLLOİSE-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile deplasmanda karşılaşacak. RSC Anderlecht Stadı'nda (Lotto Park) oynanacak müsabaka saat 23.00'de başlayacak. Mücadele EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

RÖVANŞ MAÇI 14 MART'TA

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak direkt son 16 turuna katılmaya hak kazanan sarı-lacivertliler, ilk maçında avantajlı bir skor arayacak. Müsabakanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

YAPAY ZEKA MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ya konuk olacak. Sarı - lacivertlilerin deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmayı Google'ın yapay zeka robotu Gemini'ye sorduk.

İlk Yarı: Fenerbahçe, ilk yarıda topa daha fazla sahip olan ve oyunu domine eden takımdı. Ancak Union Saint-Gilloise de etkili kontra ataklarla tehlike yarattı. İlk yarı 0-0 skorla tamamlandı.

İkinci Yarı: Fenerbahçe, ikinci yarıya da hızlı başladı ve 55. dakikada Dusan Tadic ile öne geçti. Bu golden sonra Union Saint-Gilloise daha da atak oynamaya başladı. 75. dakikada Fenerbahçe'nin kendi kalesine attığı golle maç 1-1'e geldi.

Yorum Gönder for "Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı canlı izle | CANLI FB maçı"